Karting Club Barlad - Prezentare



CERCUL de KARTING si MECANICA-AUTO





Isi desfasoara activitatea in cadrul Clubului Copiilor „Spiru Haret „ Barlad , situat pe strada M. Kogalniceanu nr.4 intr-o frumoasa cladire de patrimoniu , construita in anul 1896 aflata pe lista nationala a monumentelor istorice , fiind apreciata ca una dintre putinele cladiri vechi ale Barladului care s-au pastrat in bune conditii ramanand functionala si astazi.
Clubul Copiilor „Spiru Haret „Barlad a luat fiinta in anul 1950 sub fosta denumire „Casa Pionierilor „ iar din 1989 schimbandu-si denumirea in Clubul Copiilor acesta a functionat in alte locatii din Barlad pana in anul 1976 cand s-a mutat in actualul sediu preluat de la Spitalul de Adulti Barlad . Clubul are un numar de 19 Sali de cerc amplasate in trei corpuri de cladire , atelier de intretinere si magazii de materiale.
Personalul unitaţii este format din 17 cadre didactice, 2 didactic auxiliar si 4 personal de ingrijire si intretinere .
Clubul Copiilor are ca obiective principale ;
- petrecerea placută şi utilă a timpului liber al elevilor si continuarea , cu mijloace proprii specifice a activitatilor educative ale şcolii .
- aprofundarea şi amplificarea cunoştinţelor obţinute în procesul educaţional din şcoala prin activităţi complementare,
- extinderea şi diversificarea conţinutului activităţilor pe perioada timpului liber si a vacanţelor elevilor,
- formarea şi dezvoltarea deprinderilor tehnico-aplicative, cultural-artistice şi sportive.
Cercurile existente in momentul de faţă la Clubul Copiilor : Foto-cineclub, fizică aplicată, mecanica-fina , karting mecanica-auto, protecţia mediului şi acvaristică, depanare radio TV,jocuri logice, geologie, pictura, dans popular , instrumente muzicale, muzica vocal-instrumentala, teatru , atelier interactiv ,creaţii confecţii şi atelierul fanteziei .

4 comentarii:

Shin spunea...

Am vazut in sfarsit implicare untr-un cerc pe care-l credeam pierdut , cu inca "putina" dotare materiala v-a deveni cel mai interesant cerc pentru copii .tineti-o tot asa ca sunt multi copii interesati de karting.

Ovidiu Mazilu spunea...

Formidabil ! Impresionant. Felicitari, D-le Profesor !

Bloggz spunea...

de cand este noul profesor Cercul de karting are o noua fata , si observ zilnic o mare activitate pe care pana acum nici nu stiam ca mai exista cercul acesta.

prop spunea...

este adevarat cu putina finantare ar fi atractia clubului

Sponsori

SC MIVCONST SRL

--Magazinul ANDIGEO SPORT Barlad (reprezentanta DHS)-- DHS - Viata in miscare

SC LEBADA SRL

Accesari

Noi suntem aici!

Persoane interesate